fbpx

PERHATIAN!! penting untuk anda yang nak tingkatkan IQ anak²

"Asbab konsume excel hana anak dah mula pandai bercakap"
-Puan Amirah, 29 tahun-

Anak² anda juga alami masalah yang sama?

Speech delay

Malas Belajar

Lemah Daya Ingatan

Lemah Pelajaran

Kurang Fokus

Tantrum

Jangan biarkan berlarutan, boleh jadi semakin melarat sekiranya diabaikan

Salah satu punca masalah diatas berlaku disebabkan pemakanan yang kurang sihat, kesannya membantutkan perkembangan IQ anak²

Sekarang tak perlu risau kami akan bantu..

Memperkenalkan!

Excel Hana sebagai makanan tambahan terbaik untuk bantu tingkatkan IQ anak²

DIFORMULASIKAN DARI RAMUAN TERBAIK & SEMULA JADI

BUAH KURMA

  • Membantu tekanan darah yang sihat dan menjadi natural energy booster

GINKO BILOBA

  • Natural booster untuk imunisasi badan dan mudah serap vitamin serta mineral dalam pemakanan

SUSU KAMBING

  • Membantu perkembangan otak dan sistem penghadaman

VITAMIN C

  • Bantu meningkatkan imunisasi melawan virus dan bakteria

MORINGA OLIEFERE

  • Bantu mengawal emosi untuk meredakan stress dan mengawal tahap gula dalam badan

PROBIOTIK

  • Baik untuk kesihatan usus dan penghadaman

PREBIOTIK

  • Improve kemampuan daya fikir dan fungsi otak yang lebih efisyen

ANTARA KEBAIKAN² EXCEL HANA

SESUAI UNTUK SEMUA GOLONGAN 2 TAHUN DAN KEATAS...(DEWASA PUN BOLEH)

JOM TENGOK FEEDBACK!! APA KATA MEREKA MENGENAI EXCEL HANA

Jangan Tunggu Lagi!!!
Jom Selesaikan Masalah anak²
Dengan Excel Hana Sekarang!!!

Postage available Setiap hari..

Saya sarankan ambil
Pakej Combo

Sangat jimat boleh digunakan untuk 2 bulan

Jimat sebanyak RM93

Klik Button "Beli Sekarang" Untuk Tempahan

Soalan lazim

Tiada kesan sampingan sebab semua isi kandungan dalam ni adalah dripada bahan semula jadi. Tiada campuran bahan kimia atau ubat ubatan

Sebotol ada 60 biji, ikot cara penggunaan jika diambil 2 biji sehari, tahan 30 hari. Jika sebiji sehari tahan 2 bulan

Seawal umur 2 tahun hingga org dewasa. Jika yang bawah 2 tahun dah pandai gigit dan isap tablet pun dah boleh makan

Sebagai makanan tambahan bagi membekal nutrisi yg cukup untuk memastikan kesihatan mental dan fizikal sentiasa dalam keaadan yang baik. Anak kita hanya akan cemerlang apabila mereka sentiasa sihat dan tenang. Mudah belajar, rajin dan lebih mendengar nasihat

Setiap pagi dan malam, ikot keselesaan ibubapa sendiri, sebelum atau selepas makan pun boleh

Proses penghantaran mengambil masa 3-5 hari bekerja bergantung pada lokasi penerima

  1. Tekan Butang ‘BELI SEKARANG’
  2. Isi maklumat penghantaran dengan lengkap
  3. Tekan ‘NEXT’
  4. Pilih pembayaran secara Cash On Delivery atau buat pembayaran secara online dengan memilih jenis bank
  5. Tekan ‘COMPLETE ORDER’
  6. Anda akan terima details tracking nombor di email apabila order telah diproses
  7. Dan tunggu barang sampai

Berminat nak daftar reseller?

Copyright © 2022 Excel Hana. All Right Reserved

Disclaimer :

This site is not a part of the Tiktok and Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is not endorsed by Facebook and Tiktok in any way. Tiktok is a trademark of Tiktok.com and Facebook is a trademark of Facebook Inc